20% popusta na artikle koji nisu na sniženju Koristiti kod: VJERNI20

Adidas Superstar tenisice

Adidas Superstar tenisice
Recenzije, November 12, 2015
Adidas Superstar tenisice

Postoje tenisice koje traju i koje nikada neće izaći iz mode. Takve tenisice su vrlo rijetke, a Adidas Superstar svakako su jedne od njih. Saznajte više o ovom svjetski poznatom modelu tenisica.

Vrlo je malo tenisica koje mogu izdržati test vremena. Prva inačica Superstar tenisice izašla je davne 1969. godine. Dizajn tenisice nije se mnogo mijenjao kroz godine te je imao ogroman utjecaj na urbanu supkulturu.

Vjerojatno najpoznatiji primjer tog utjecaja dogodio se tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Rap trojka Run DMC iz New Yorka odbila je prikloniti se pop standardima te je odlučila na sceni nositi upravo ono što nosi i na ulici. Adidas Superstar tenisice bile su najvažniji dio njihove prezentacije. Run DMC čak su izdali i pjesmu imenom "My Adidas". Mnogo godina kasnije, Adidas je i službeno potpisao ugovor s grupom, što je bio i prvi takav ugovor između hip-hop umjetnika i velike korporacije.

Dizajn

Superstar tenisice postale su veliki dio popularne modne kulture mladih te se danas redovito nose kao "casual" obuća, iako su Superstar tenisice prvotno bile namijenjene igranju košarke. Izgled i stil Superstar tenisice može se opisati u dvije riječi - klasično i lijepo. To je u biti sve što se može i treba reći o ovim tenisicama. Izgled i stil Superstar tenisice nije za one ljude koji preferiraju razmetljiv dizajn. Dizajn Adidas Superstar tenisice je vrlo jednostavan. Dolazi u samo dvije nijanse, ima tri linije na bočnim stranama i logotip na peti.

Adidas Superstar tenisice obožavane su zbog jednostavnog kožnog gornjeg dijela, tankog kožnog jezika i naravno, gumenog prednjeg dijela koji izgledom podsjeća na školjku. Naravno, Adidas je htio nastaviti liniju s novim modelima te je naposljetku izdao Superstar II model. Ovaj novi model dolazi s nekoliko poboljšanja, kao što je deblji jezik s dodatnom podstavom, mekanom unutarnjom oblogom i dodatnim jastučićem na peti.

Udobnost

Udobnost je od iznimne važnosti što se tiče tenisica. Ako vam dobro pristaju, možete računati da će ove tenisice biti jedne od najudobnijih tenisica koje ste ikada nosili. Kožni gornji dio dovoljno je mekan i dopušta lako kretanje i prozračivanje stopala. Adidas Superstar tenisice idealne su za hodanje, ali također mogu izdržati i malo intenzivnije aktivnosti. Ipak, najbolje su za svakodnevnu "casual" nošnju.

Izdržljivost

Najbolja značajka ovih tenisica je svakako njihova izdržljivost. Prosječna trajnost Adidas Superstar tenisica s kultnim dizajnom školjke na prednjem dijelu procjenjuje se na tri godine. Njihov učinak protiv redovitog trošenja je apsolutno izuzetan. Pokušajte ih nositi svaki dan tijekom jedne godine i one će i dalje biti jednako udobne. Adidas Superstar tenisice sjajne su za hodanje i laganije aktivnosti.

Adidas Superstar tenisice dostupne su u raznim bojama, od klasične crno-bijele kombinacije do ružičasto-bijele kombinacije koja je namijenjena pripadnicama nježnijeg spola. Neke čak imaju i poseban print poput ovog SUPERSTAR PHARRELL SUPERSHELL modela tenisica. Primjerene su za sve uzraste.

Adidas Superstar tenisice imaju pregršt dobrih značajki, od kultnog dizajna do besprijekorne udobnosti i trajnosti. Ako ste u potrazi za izvrsnim parom tenisica za svakodnevnu nošnju uz traperice i kratke hlače, Adidas Superstar tenisice idealan su izbor za vas.